Affärssystemet Garp:

Robust och skalbart - väx och utvecklas under trygga förhållanden

Det behöver inte vara så stor skillnad från den ena programvaran till den andra. Även om teknik och pris är viktigt så tror vi på att en affärssystemslösning ger bäst avkastning när den ligger i nära linje med huvudutmaningarna inom en viss bransch eller nischad marknad. Affärssystemet Garp har i grunden utvecklats för att passa alla typer av små till medelstora grossister och tillverkare och passar extra bra för verksamheter som har utmanats att hantera stora produktvolymer över många dimensioner. Till skillnad från många andra system är Garp fullt av branschspecifika funktioner och samtidigt fortsatt enkelt att implementera och använda.

”Affärssystemet Garp™ är utvecklat från grunden för små växande tillverkare och grossister. Garp™ är färdigt att använda och lätt att komma igång med. Robust, skalbart och med låg totalkostnad”.

Varför Garp?

Garp är ett självklart val för många handels- och tillverkande bolag. Garp passar särskilt bra för tillverkande bolag med krav på artikelhantering som spänner över flera komponenter och dimensioner, sk varianthantering. Vi har många kunder inom mode-, sko-, textil- och möbelverksamhet eftersom systemet från grunden har utvecklats med deras verksamhet i åtanke och ger fullt stöd för hela tillverknings- och grossistverksamheten, från anbud till kassa. 

Så varför väljer så många Garp? Kan det vara så enkelt att Garp har all grundfunktionalitet, är beprövat och faktiskt hjälper och stöttar dig att växa? Garp™ har under tre årtionden haft en kontinuerlig utveckling i nära samarbete med fler än 1600 nöjda kunder. Baserat på feedback från Sveriges ledande grossister och tillverkare är Garp ett robust, funktionsrikt affärssystem som stöds av erfaren support- och konsultkår.

- Låg start- och totalkostnad för ägarskap

Med vårt Startpaket får ni en kostnadseffektiv start! Garp riktar sig till företag som väljer att investera i sitt första riktiga affärssystem. Djup funktionalitet som stödjer en fortsatt tillväxt, vilket är avgörande för att få ett kostnadseffektivt verksamhetsstöd. Garp har en låg totalkostnad och är mycket enkelt att uppgradera. Med enkelt menar vi uppgradering inom timmar eller minuter, inte dagar eller veckor. Med Garp finns det inget behov att köpa fler verktyg eller dyra databaser. Dessutom utvecklar och underhåller vi er Garplösning och lägger regelbundet till nya funktioner baserat på kunders feedback och underhåller kompatibiliteten med underliggande tekniska plattformar. Som ett resultat förblir ditt system modernt och produktivt och säkerställer att din investering över tid har både låg risk och är kostnadseffektiv.

- Lätt att komma igång

Via våra Garp partners kommer du att ha tillgång till produkt-, bransch- och utvecklingsexperter och även många bransch- och tilläggslösningar som kommer att vidareutveckla ditt Garpsystem ytterligare. Våra partners ger dig fullständigt stöd och uppmärksamhet både före och efter din implementering, och deras mål är att hjälpa dig att komma igång så fort som möjligt. 

- Enkelt och färdigt att använda

Garp är en omfattande, standardiserad affärssystemslösning som innehåller allt du behöver för att automatisera dina affärsprocesser från start, inklusive förintegrerade branschspecifika arbetsflöden och ett intuitivt användargränssnitt. Med Garp är det enkelt att skapa artiklar, kunder och leverantörer och du kommer att skapa ordrar och skicka fakturor på nolltid. Garp har ett brett generellt stöd för hela din verksamhet samt även mer specifika lösningar som är enkla och klara att användas, t.ex. varianthantering med stöd för modeller, egenskaper och storlekar genom hela din verksamhetsprocess, inklusive order, lager, inköp, ekonomi, tillverkning och tidrapportering.

- Support och användarutbildning

Som kund har du alltid hjälpen nära, med tillgång till våra populära produktwebinar på nätet som genomförs av våra skickliga produktexperter. Kontinuerlig utbildning säkerställer att både nya och befintliga användare utnyttjar affärssystem på bästa sätt och fullt ut. Utöver detta har vi ett support-team som har arbetat länge med och i Garp, i nära anslutning med både vår utvecklingsavdelning och våra partner – de finns där för att stötta dig i ditt vardagliga arbete.

 

Nyfiken på affärssystemet Garp?

  • Läs mer om olika Branschlösningar för Garp? 
  • Vad kostar Garp? Med Garp kommer ni snabbt igång till en låg kostnad.
  • Läsa mer om vilka Kunder som har valt affärssystemet Garp som stöd för deras verksamhet